sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

25 de desembre 2007

Ens piratejen i tot !


Això si que és triomfar!

4 Comments:

At dimarts, 25 de desembre, 2007, Blogger Carlitos Marro said...

Hola, Soy Nacho.

Vuestro corto es maravilloso y bla bla dedicación y telento bla bla...

No, no sóc el Nacho, sóc el Carles, només ho posava per ficar-vos palotes una altra vegada.

Només comentar que no sé si sou vosaltres qui ha penjat el curt o si hi ha algun friki malalt enamorat de l'Eva Ledesma. En tot cas, jo aniria la SGAE a demanar la vostra part del canon dels DVDs com a víctimes de la pirateria que sou.

Carles Wakeup

P. D. Aquest comentari l'he escrit amb aquella part del cos sobre la que hi estic assegut i que ara remeno liloli liloli

 
At dimecres, 26 de desembre, 2007, Blogger chopinina said...

nosaltres no ho hem penjat...

 
At dijous, 10 de gener, 2008, Anonymous Anònim said...

Hola,
acabo de descobrir el vostre curt arrel de la retirada del Notodo. M'agradat moltíssim. Suposo que no us sorpren. La idea és molt publicitaria pero funciona perfectament en el vostre curt. La fotografía està perfecte i la correcció de color no només és molt bona, tenint en compte que l'he vist en format streaming 320x280, sino que està feta amb molt de gust. Igual que la composició, el 3D i tota la feinada de pospo. Felicitats. M'agradaría saber amb quina càmera veu grabar, el format i quins codecs veu usar a la ingesta, pospo, master i còpies?
Gracies i salut!

Carles de la Encarnación
Operador de Càmera
(carlesdelae@ya.com)

 
At dijous, 10 de gener, 2008, Blogger panthon said...

El curt va ser gravat en 25p pq ens agrada més el look i pq facilita les coses en la postproducció. Per poder veure'l en pantalla gran, la única manera és enganxar-lo a algun festival. Estem pendents de veure si ens seleccionen al Barcelona Visual Sound... si fos així, seria un bon lloc...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home