sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

25 de desembre 2007

Sonata in Motion al Notodo. En resum. Ja está retirado.






Avui com que és Nadal i em sento bona persona us explicaré un conte. El típic conte d´anar a dormir. Apareixen fades, monstres, cavallers i princesetes...

L´any passat mentre a l´estiu acabàvem la postproducció de Sonata, vaig buscar diversos festivals on presentar el curt. Va aparéixer, evidentment, el Notodo.
Vam dubtar si presentar Sonata al Notodo o a l´Ep3 " Nuevos Talentos". Després de llegir les bases del Notodo detingudament ( i 3 vegades ), semblen escrites pels germans Marx... vam decidir enviar Sonata a l´Ep3 perquè els del Notodo ( que són unos listos! ) es queden els drets del curt ( para siempre jamás ) :O
A més a més, ens feia més gràcia guanyar l´Ep3 perquè el premi era un curs d´un mes al New York film institute! i clar, mola mogollón. Total, que ho vam enviar a l´Ep3 i ens va guanyar un tio amb un curt de por a l´estil " Los sin nombre"...que dius...esto está más pasado....però com que Sonata no té guió....ala, te aguantas!

Bé, aquest any ( com que somos más chulos que un ocho ) ho vam enviar al Notodo tot i que, el primer punt de les bases és: EL CORTO DEBE SER INÉDITO.
El J.A i jo esperàvem no passar ni la primera visualització perquè Sonata s´ha presentat a moltíssims festivals. Doncs, bé. Algú al Notodo no va fer els deures. No només ens van acceptar sino que a més a més, hi va haver algun tipus de problema amb la pujada del curt a la seva web i ens van escriure un email dient-nos que ho tornessim a enviar...Els del Notodo no es van enterar de res fins que una setmana més tard, els participants van començar a postejar comments sospitosos de Sonata. Suposo que ens devien buscar a Google i...
Ens van trucar i ens van ficar a caldo perquè a les bases deia clarament que els curts havíen de ser inèdits per poder participar...i clar, Sonata no ho era.
" lo sentimos mucho pero estais descalificados......tramposos " i va penjar de cop.

jijiji


Ens era igual guanyar o no, el Notodo. Això ho dic ara, des de la posició d´haver guanyat el Marca i la Semana experimental :D però hagués estat molt bé arribar fins a la final i que el jurat del Notodo ( Guillermo del Toro, Bigas Luna, Javier Fesser, Carles Sans, Manuel Huerga i Pablo Stoll ) haguessin vist Sonata.


Bé, el conte ja s´ha acabat. I us preguntareu, i les fades, els monstres, el cavallers i les princesetes?
la fada: l´Eva
el cavaller: el J.A
la princeseta: jo ;) ( que per això, escric el conte )
i els monstres........us deixo escriure el nom que vulgueu....és el meu regal de Nadal.


:)