sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

09 d’octubre 2006

Lost 3

Perdidos ha començat la seva tercera temporada. Esperem que sigui més interessant o més misteriosa i intrigant que la segona. Tot i això, hi ha diversitat d´opinions respecte a l´inici de la tercera temporada. El Panthon diu que és força bo, jo opino que no han currat gaire aquest estiu i no és tan impactant com els anteriors inicis. Però no hem d´oblidar que els guionistes de Lost són uns caxondos i les coses s´animaran a mida que avanci la sèrie. El PP de l´ull d´inici de capitol, s´agraeix.


Per cert, no sé si heu anat a Sitges aquest cap de setmana...jo no. I crec que no m´ho perdonaré mai perquè he llegit al diari que ell ( Ian Somerhalder ) voltava per Sitges presentant Pulse.

2 Comments:

At dilluns, 09 d’octubre, 2006, Anonymous Anònim said...

El Ian Somerhalder és un fleumo!
Viva Eko, fora Boone!

 
At dimarts, 10 d’octubre, 2006, Blogger chopinina said...

Aquestes descalificacions personals cap a l´Ian sense ficar el veritable nom només són indici d´una veritable i desvergonyida ràbia interna realment covarda.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home