sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

22 de setembre 2006

Oblideu les pelis, és l´era de les series.


Per a tots akells que ultimament pensen que les series americanes son infinitament superiors a les pelis, la nova temporada es presenta interessant. Per començar tenim l´esperadissim retorn de LOST (6 d´octubre als USA), serie obligatoria per a qui vulgui gaudir d´una factura impecable i una excel.lencia tecnica difícilment igualable.
Prometent bastant arriba HEROES, que es presenta com a competència en el mateix horari de LOST, sobre persones absolutament normals que de sobte desenvolupen habilitats sobrenaturals. El pilot ja es pot veure en versio PREAIR i pinta força bé, sempre i quan ignorem les -escandaloses- similituds amb 4400.
Altres apostes són els ja esmentats "THE 4400", una serie amb tocs de X-MEN i Expediente X força addictiva. Sense oblidar la mimada dels crítics americans: "BATTLESTAR GALACTICA", una serie en un ambient de ciencia ficció, però que, segons diuen, presenta nombrosos paral.lelismes amb la situació als USA post 11-S. Sent una persona que sent una especial antipatia per Star Trek, haig de reconeixer que BATTLESTAR em va enganxar des del principi amb el seu ritme trepidant i personatges sòlids i ben construits.
Amb la lliçó no del tot apresa després del fracàs de INVASION, SURFACE o THRESHOLD, arriba JERICHO, en la que un poble de l´america profunda queda aillat després que una serie d´explosions nuclears tallin tot contacte amb el mon exterior...Veurem que tal es desenvolupa la historia...

2 Comments:

At divendres, 22 de setembre, 2006, Blogger Laura said...

Uff, és veritat!!! Jo estic boja per cremar la mula en quant torni la tercera temporada de Galactica, no ho puc evitar...

 
At divendres, 22 de setembre, 2006, Anonymous Anònim said...

Mula? Bittorrent, bittorrent! 1 capitol en menys de 2 hores... :)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home