sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

20 de setembre 2006

Status: Idle 50%

Encara que les coses estiguin trankiles per aki, aixo no vol dir que Sonata s´hagi acabat, simplement hem hagut de començar les nostres feines "reals" i aixo ens pren força temps. Apart d´aixo el projecte esta en fase d´edició de musica i so i per tant no estem treballant directament en ell. De tota manera, el projecte està de la següent manera:

VFX i muntatge: 99%
Música: 85%
Edició de so: 70%

Actualment estem treballant en el DVD i la seva portada i segurament postejarem noticies al respecte molt aviat!
Esperem acabar-lo per a mitjans d´octubre, i estem planejant una presentació pública amb la presencia de mitjans de comunicació i personalitats de l´entorn lleidatà. Sona bé? :)

Although things are being quiet around, that doesnt mean our quest is over. We have to work on our "real" jobs, so our time is limited right now. Nevertheless, our current status is:

VFX and editing: 99% done
Music: 85% done
Sound editing: 70% done

We are currently working on the DVD compression and cover and will post news about it soon!

3 Comments:

At dimecres, 20 de setembre, 2006, Blogger Laura said...

Sona bé! Per que veieu que no és que entri de tant en tant, que ho miro cada dia per si heu penjat notícies. M'alegro molt que tot vagi bé i espero que els treballs no us prenguin massa energia. Ánims!!!

 
At dimecres, 20 de setembre, 2006, Blogger panthon said...

Per ser la nostra fan número 1 si vols tindràs el privilegi d´assistir a la -exclusiva- fiestuki-presentació del curt a Lleida amb canapes i cava inclosos!!

Ves buscant vestit de gala! ;)

 
At dimecres, 20 de setembre, 2006, Blogger Laura said...

GRÀCIES! Ostres, quina il.lusió!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home