sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

10 de juliol 2006

Mordor!




Aquest fotograma forma part d´una animació amb núvols pas a pas amb tota l´escena enfosquint-se...fruit del dur treball de la Laia a la terrassa de casa seva gravant hores i hores de material per després accelerar-lo. Jura que no va aprofitar per posar-se morena.

This frame belongs to darkening cloud timelapse scene...thanks to Laia's hard work in her house's rooftop, recording hours of footage to be processed later on. She swears she didn't sunbath in the meantime.

2 Comments:

At dimarts, 11 de juliol, 2006, Blogger Laura said...

Ja feia uns dies que no entrava al blog, però veig que seguiu treballant amb molta il.lusió, jo us "vigilo" de tant en tant perque tinc moltes ganes de veure el resultat. Ànim!

 
At dimarts, 11 de juliol, 2006, Blogger panthon said...

Bé, akesta és potser la única raó per la qual fem aquest curt: la il.lusió. No guanyarem res excepte la satisfacció d´haver acabat un projecte que a priori semblava "impossible". :)
I és que, no és estrany que encara es puguin coses sense cap objectiu més enllà de la pròpia superació personal? :)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home