sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

03 de juliol 2006

Music for the masses


Divendres passat vam tenir la nostra primera reunió amb el músic del curt. Tot i ser només un primer canvi d´impressions, podem dir que la maquinària ja està en marxa. Si la música no funciona, res no funcionarà! S´acosten els moments crítics a Sonata in Motion!


Last Friday we had our first meeting with our music compositor. Although it was primarly intended for exchanging some impressions, everything is now on the move! A bad music will screw our short up, so we'd better think about it carefully! Stay plugged, critical moments are approaching!

2 Comments:

At dissabte, 08 de juliol, 2006, Anonymous Anònim said...

Ei... que no decaiga el animo!!!

Per animar-vos us dire que jo tambe faig feina a pas de tortuga amb les animacions i ara encara estem rodant el curt de por... i encara queda... pero i lo maco que quedarà? i quan esta fet que dius... mira, tu, ja hem acabat!
doncs a la Sonata in Motion li passa igual... encara li queda un llarg cami pero n'ha fet un munt i quedara maco i la musica espectacular.... ;-)

ala, ja us he animat...
per cert, que m'ensenyareu algo aviat????????
Anna

 
At dilluns, 10 de juliol, 2006, Blogger panthon said...

Ensenyarem algo ben aviat: el making of!
Ja se que ets una fan dels making of's, així que estic segur que t´agradarà!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home