sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

31 d’octubre 2006

MUSE in CONCERT



Bé, el dissabte 28 MUSE van actuar a Badalona i nosaltres estàvem allà a primera fila. De tots és sabut que Muse és una banda d´estudi més que de concert, pero als milers de persones que alla hi havien no semblava que els importés.
Les meves conclusions personals: no va estar malament, però definitivament si t´agrada Muse per la música que fan i no per la pinta que tenen, un concert no és la millor manera de sentir-los. Jo personalment no vaig sentir la veu d´en Bellamy per l´excés de volum que teníem al estar tan aprop i per la constant vigilància per no ser aixafats per algun individu que pesava més ke la Laia i junts i no obstant això era aixecat per la multitud. Pel que fa al repertori el ke ja esperàvem, tot hits i clàssics de manera que era impossible fallar. Un concert, segons la meva opinió, essencialment tècnic i poc improvitzat, però és que venint del grup que ve, no es podria esperar menys que la voluntat perfeccionista d´en Matt. De la mateixa manera, algú hauria de donar classes al baix sobre com actuar en concert, ja que per la varietat de moviments que tenia hagués triomfat més com a estàtua de la Rambla.
Tot i aquests comentaris, s´ha de dir que el veritable esperit de Muse el marca el cantant i en aquest sentit crec que va estat a l´alçada de les circumstàncies. Un líder carismàtic sempre pot salvar la reputació d´un grup apàtic per naturalesa. :)

3 Comments:

At dimarts, 31 d’octubre, 2006, Blogger chopinina said...

Muse va ser la bomba! Ja he pensat com fer-me la samarreta amb la cara de rateta del Matt vectoritzada...

 
At divendres, 03 de novembre, 2006, Blogger Laura said...

Juas, estaràs "la mar de mona"...

 
At diumenge, 05 de novembre, 2006, Blogger chopinina said...

si,si..."la matt de mona"

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home