sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

03 d’agost 2007

Festival Internacional de Cine de Elche


Aquest cap de setmana passat vam anar al Festival Internacional de Cine de Elche amb Sonata in Motion. La fotografía descriu perfectament el sentiment que vam trobar en aquest festival. FOSCOR. No només referent als premis, que no en vam rascar ni un... , també en organització
( ningú sabia qui era qui , ni quin curt presentava...). La sensació més estranya va ser la relació entre Sonata i la resta de curts. El cinema espanyol no pot explicar res més ? Estem farts de veure paletos cañí en samarreta d´imperi i palillos a la boca!!


Per cert, el de la foto amb cara d´agobiat és el Daniel Sánchez Arévalo, director de Azuloscurocasinegro, que va guanyar el primer premi, 3000€ i trofeo Dama.

un altre apunt, un de l´ESCAC, " Temporada 92-93 " es va emportar el premi d´honor Caja del Mediterráneo al millor curtmetratge, és a dir, 10.000€

quien los pillara!