sonata_in_motion

És un spot? És un curt? És una bobina d´efectes especials? No! És Sonata in Motion! Is it a commercial? Is it a short film? Is it a digital effects showreel? No! It´s Sonata in Motion!

06 de juny 2006

6-6-6

Tot i que les coses estan bastant tranquiles pel que fa a actualitzacions, no podem resistir a postejar en un dia assenyalat com akest. Res no funciona especialment malament en el procés de postproducció, però donat que cada vegada volem que quedi millor, estem fent més del que en un principi estava previst. Els efectes ara són més complexes del que eren en el guió, però encara tot està sota control -de moment-. Podríem dir que portem feta una escena de 4, però s´ha de tenir en compte que les altres escenes no són -a dia d´avui- tan complicades.

La veritat és que mentre el temps passa i anem acabant coses, s´acosta el veritable enemic de Sonata: la música. Tard o d´hora haurem de prendre una decisió final, última i profètica sobre la música (ara per ara no funciona), i com tothom sap, això sempre té un component diabòlic important. ¿Què és aquest riure amb efecte d´eco que se sent?

1 Comments:

At dijous, 08 de juny, 2006, Blogger Laura said...

Enemic? Desenvolupeu, pliiiis...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home